Készítés

„Precíz munka, megbízhatóság.”

Ennél többet nem is igen kellene mondanom, de néhány gondolattal azért folytatnám. Egy szép ékszer elkészítésének egyik alapfeltétele a precíz munka. Az sem árt, ha időben elkészül és megbízható ötvösműhelyből, ékszerüzletből rendelik az ékszert. Ezen erények mindegyikével találkozhat nálunk, de tovább mennék egy kicsit. Azt az ékszert meg is kell tervezni, ha egyedi ékszerkülönlegességet szeretne készíttetni.

Ki tudná jobban ezt a célt megvalósítani, mint egy díszítővésnök, aki éjjel-nappal az ékszerek szebbé, egyedivé tételén dolgozik.

Jómagam, Deák Tibor ezt a munkát látom el 2001 óta, legyen bármilyen tervező vagy díszítővésnöki munka, rám számíthatnak. Stílusbeli, formai akadály számomra nem létezik. Csapatunk az évek során több ezer egyedi elkészített ékszerrel büszkélkedhet, legyen akár egy finom ízléses gyűrű, vagy egy mutatós barokk stílusú roma ékszer.

Az egyedi ékszerek készítése során a hagyományos kézi munka mellett, korszerű világszínvonalú gépeket, technológiákat is alkalmazunk. Műhelyünkben többek között gyémánt szerszámmal dolgozó karikagyűrű véső gépet, lézeres vágó gravírozó gépet, 4 tengelyes CNC marógépet, lézeres hegesztőgépet, cső húzó gépet, prototípus nyomtatót is használunk az ékszerek készítése során.

Tisztelettel várom megrendeléseiket.

Deák Tibor
 

Galérialista

Ízelítő áruinkból

 27 g-os karkötő, 30,24 g törtarany - 2300 Ft/g munkadíj 

 120 g-os nyaklánc, 134,4 g törtarany - 1800 Ft/g munkadíj 

 12 g-os gyűrű, 13,44 g törtarany - 2500 Ft/g munkadíj 

 200 g-os nyaklánc, 224 g törtarany - 1500 Ft/g munkadíj